Onze interim professionals

De interim managers kennen wij persoonlijk en we kennen hun kwaliteiten en ambities. Ook blijven wij ze continu volgen tijdens hun interim opdrachten, zodat wij weten hoe zij zich ontwikkelen en op de hoogte zijn van hun beschikbaarheid. Dit maakt dat wij bij urgente vragen zeer snel kunnen schakelen.

De interim professionals waar wij mee samenwerken zijn ZZP-ers (Zelfstandigen Zonder Personeel). Zij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een geldig paspoort. Wij zijn zorgvuldig en selectief bij de selectie van onze interim professionals, wij werken alleen met de allerbesten. Zij kenmerken zich ondermeer in:

  • Gedreven en zelfstandig
  • Ondernemend
  • Proactief in communicatie en handelen
  • Snel kunnen doorgronden van organisatie (structuur en cultuur)
  • Bewezen expertise, opgedaan in een of meer van de vakgebieden: marketing, sales, trademarketing, shoppermarketing, category management, sourcing/ buying en/of online marketing / e-commerce.

 

Wat mag u van deze interim professional verwachten?
Onze interim professionals zijn snel up-and-running en zullen vanwege hun achtergrond en interim ervaring snel in staat zijn tot de kern van de business te komen, zodat u binnen enkele dagen output en progressie mag verwachten.

<< terug